Reparatii frigidere Zanussi Bucuresti

   Sunt tehnician frigotehnist Opris Adrian P.F.A. certificat si de  Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania si calificat postliceal in electronica si automatizari, ofer servicii de reparatii frigidere Zanussi Bucuresti la domiciliu tel.0737.444.337

Frigiderele Zanussi se incadreaza perfect in aceste cerinte prin faptul ca permit utilizatorului sa opteze intre diferite caracteristici in functie de necesitatile practice de folosire si cele economice pentru utilizare pe termen lung.

Experienta dobandita in decursul timpului pregatirea profesionala acompaniat de echipamentele si dispozitivele de lucru specifice domeniului frigotehnic ma face folositor pentru a va ajuta in cazul unor reparatii frigidere Zanussi in Bucuresti. Sunt frigotehnist autorizat si imi desfasor activitatea la solicitarea expresa pe care o aveti pentru service frigidere Zanussi, precum si alte marci cunoscute.GALERIE POZE LUCRARI REPARATII FRIGIDERE.

Preturile pentru reparatii le puteti consulta pe prima pagina a site-ului reparatii frigidere.

Deplasarea si constatarea defectiunii la domiciliul dumneavoastra este de 50 lei pe baza unei solicitari telefonice.

Frigiderele Zanussi ofera pe piata romaneasca 3 modele constructive toate cu autodezghetare frigidere cu o usa ,cu doua usi si combine frigorifice cu unul sau doua compresoare.

Probleme frecvente frigidere Zanussi

Diverse simptome care apar in cazul unei defectiuni:

  • Frigiderul va functiona dar nu va raci decat in congelator si insuficient in frigider.
  • Compresorul se aude functionand cateva secunde dupa care se va opri cateva minute.
  • La frigidere va puteti confrunta in timp cu urmatoarele probleme:
  • Lumina in interiorul frigiderului va functiona dar compresorul nu.
  • In timpul functionarii se aud trosnete si fasaieli zgomotoase.
  • Frigiderul functioneaza incontinu receste dar,nu se mai opreste.
  • Se acumuleaza apa in compartimentul legume.
  • Usa de la frigider nu se inchide etans.
  • In spatele frigiderului observati apa murdara.
  • Observati ca la un moment dat frigiderul sa dezghetat tot,cu totate ca il auziti functionand.

Oferta de costuri pentru reparatii, o puteti consulta la pagina preturi.

Ma deplasez pentru repararea frigiderelor Zanussi in Bucuresti sector sau cartier din Bucuresti.

Reglarea temperaturii de refrigerare si congelare este bine sa fie in limite rezonabile, undeva in zona de mediu sau foarte putin sub aceste valori. Nu exista motive sa fortati aparatul sa lucreze pentru realizarea de temperaturi foarte scazute, pentru ca in acest caz uzurile vor fi importante si posibilitatea aparitiei defectiunilor la fel de mare.

Combinele frigorifice, frigiderele si lazile frigorifice Zanussi sunt usor de intretinut si merita sa rezervati timp pentru cateva simple proceduri care prin cumulare vor extinde timpul mediu de utilizare pe care producatorul il arata in manualul aparatului. Curatarea cu o solutie de apa si detergent a tuturor suprafetelor si stergerea imediata pentru uscare aduc continuitate in aspectul elegant prin care aparatul se alatura confortului ambiental. O singura precizare fac in ceea ce priveste partea din spate, in zona radiatorului si compresorului, unde apa nu trebuie sa ajunga. Aceasta zona o puteti deprafui folosind un pensula cu fire lungi si chiar un aspirator pentru colectarea prafului. O metoda simpla pe care o puteti realiza fara nici un pericol se refera la curatarea conductei de evacuare a apei la dezghetarea automata a frigiderului. Aceasta conducta se poate infunda in timp si pot aparea in frigider mirosuri caracteristice mucegaiului. Pentru a preveni si a nu fi nevoie de o reparatie de frigider Zanussi, preparati o data la 3 luni un amestec de apa cu otet, nu mai mult de 50 ml, pe care il turnati prin orificiul din interiorul frigiderului. Va fi stopata dezvoltarea microorganismelor care sunt responsabile cu aparitia sporilor de mucegai si in plus se vor curata peretii conductei pentru o deversare optima a apei.Daca observati ca frigiderul nu mai functioneaza in parametrii optimi nu intarziati sa cereti sfatul unei persone autorizate care va poate lamurii sau, efectua o service la frigiderul Zanussi, daca este necesar.

Reparatii frigidereReparatii frigidere Hotpoint AristonService frigidere SamsungReparatii frigidere no frostReparatii frigidere BucurestiReparare frigider WhirlpoolReparatii frigidere IndesitReparatii frigidere BekoReparatii frigidere ArcticService frigidere BoschReparatii frigidere BekoReparatii frigidere Electrolux