Reparatii frigidere Gorenje Bucuresti

   Frigotehnist autorizat P.F.A. ofer servicii de reparatii frigidere Gorenje si combine frigorifice la domiciliu in post garantie, sunt certificat si de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania si efectuez diverse interventii:

Reparatii placi electronice frigidere, inlocuiesc compresoare, schimb senzori, termostate, rezistente degivrare, vaporizatoare, relee, ventilatoare si alte componente cu garantie.Daca este necesar efectuez si incarcari cu freon ecologic. POZE LUCRARI REPARATII FRIGIDERE.

Deplasarea si constatrea la domiciliu este 50 ron. Pentru preturi verificati prima pagina a site-ului https://www.reparatii-frigidere.com

Cu cat complexitatea tehnica a acestor aparate este mai mare, cu atat si modalitatea lor de utilizare si accesarea usoara a ofertelor profesionale de service trebuie sa fie la inaltime.
Detin atestarea profesionala ca frigotehnist autorizat si voi incerca sa va ajut pentru reparatii frigidere Gorenje Bucuresti, fiind pregatit sa va raspund la solicitari atunci cand apar probleme de functionare. Sunt in masura sa va ajut in cazul unor reparatii frigidere Gorenje si sa recomand modalitati simple prin care puteti utiliza si intretine acest tip de aparaturat electrocasnic.

Daca ati hotarat sa cumparati un frigider Gorenje sunteti in fata unei reale provocari in privinta modelelor care sunt disponibile in piata acestor produse. Pentru cei care tin neaparat sa aduca multa prospetime in bucatarie, combinele frigorifice Gorenje sunt acum o buna alegere. Daca aveti preferinte in privinta tehnicii de refrigerare cu care este dotat aparatul puteti alege intre modelele cu dezghetare automata sau modele no frost. Verificati atent eticheta energetica a aparatului pentru a beneficia si de un raport optim in privinta consumului de electricitate. Schimbarea dechiderii usilor, „pe stanga” sau „pe dreapta” este disponibila la majoritatea frigiderelor Gorenje.

Modelele constructive cele mai des intalnite pentru aceste frigidere sunt combinele frigorifice cu unul sau doua compresoare si frigiderele cu doua usi cu dezghetare automata,cu afisaj electronic sau reglaj electromecanic.Deasemenea pe piata au aparut modelele cu tehnologie nofrost cu un design ergonomic si placut.Defectele cele mai des intalnite la aceasta marca sunt legate de termostat, senzori de temperatura, modul electronic sau pierderi de freon.
Investitia intr-un frigider Gorenje merita sa fie sustinuta si de felul in care il veti intretine si folosi inca de la bun inceput. Aceste aparate sunt proiectate sa fie durabile si sa-si mentina caracteristicile tehnice care se regasesc in manualele de prezentare si utilizare.

Probleme tehnice frecvente frigidere Gorenje

Diferite probleme tehnice pe care le puteti intalni cand aveti probleme cu frigiderul:

  • Compresorul se aude functionand cateva secunde dupa care se va opri cateva minute.
  • Frigiderul va functiona dar nu va raci decat in congelator si insuficient in frigider.
  • Lumina in interiorul frigiderului va functiona dar compresorul nu.
  • Frigiderul functioneaza incontinu receste dar,nu se mai opreste.
  • In timpul functionarii se aud trosnete si fasaieli zgomotoase.
  • Se acumuleaza apa in compartimentul legume.
  • Observati ca la un moment dat frigiderul dezghetat tot, cu toate ca il auziti functionand.

 

Asigur servicii de reparatii frigidere Gorenje in Bucuresti. Deplasarea la domiciliul dumneavoastra pe baza unei solicitari si constatarea defectului este 30 lei.

Ce va pot spune este ca prin aplicarea unor practici simple in utilizarea curenta puteti depasi cu usurinta termenul mediul de utilizare declarat de producator.
Ce inseamna acest lucru? In primul rand totul pleaca de la manevrarea si amplasarea frigiderului Gorenje. Nu il veti transporta decat in pozitie verticala, insa daca nu exista aceasta posibilitate aparatul va fi culcat cu partea din fata, cu usile in jos. Stabiliti din timp locul amplasarii si verificati daca priza unde va fi conectat functionala. Este preferabil ca aparatul sa fie conectat direct la o priza, nu prin intermediul unui prelungitor si cu atat mai mult sa fie pe aceeasi linie electrica cu alti consumatori de putere mare. Locul amplasarii trebuie ales cat mai departe de lumina solara directa, orice sursa de caldura ce poate fi permanenta sau sezoniera, dar nici in camere in care temperatura poate scadea sub 7 grade Celsius.
Apropierea aparatului de peretele din spatele lui va trebui sa fie la minim 10 cm pentru a se putea pastra un flux normal al circulatiei aerului ambiental. Este o masura pe care o recomand si trebuie respectata strict pentru a nu risca supraincalzirea compresorului in lipsa ventilarii radiatorului care dispeseaza caldura produsa de aparat.
Mutarile dintr-o camera in alta, fie ca aparatul functiona sau nu in momentul decizie de mutare, trebuie sa asteptati cel putin 15 minute pentru a permite sistemului frigorific sa isi egalizeze presiunile.

Pentru intretinere va propun sa urmariti cateva idei care conduc cert la pastrarea in buna stare de estetica si de functionare a oricaror frigidere Gorenje. Sunt simple procedee de intretinere care realizate la timp va scutesc de eventuale solicitari pentru reparatia frigiderelor Gorenje.
Pentru pastrarea curata in exterior si in interior utilizati periodic o laveta inmuiata in apa cu detergent si spalati fara sa presati exagerat suprafetele aparatului. Acordati atentie sporita in zona din spate unde va trebui doar sa deprafuiti si daca se poate sa aspirati simultan grila radiatorului. Nu folositi niciodata lichide in zona compresorului si a conductelor la care este conectat pentru a nu produce vreo avarie.

Daca aparatul dumneavoastra este prevazut cu sistem automat de dezghetare executati la fiecare 3 luni de utilizare urmatoarea procedura pentru a preintampina infundarea si proliferarea microorganismelor de tipul mucegaiurilor pe conducata de evacuare a apei rezultate din dezghetare. Este suficient sa turnati 50 ml de apa combinata cu putin otet pe orificiul de scurgere din interiorul aparatului si veti bloca pentru inca o perioada aparitia mucegaiului sau chiar infundarea conductei care va necesita in acest caz chiar o interventie.
Protejati-va aparatul si prin setarea unei temperaturi medii de racire si/sau congelare pentru a nu impune o functionare permanenta. Evitati astfel uzuri premature si indepartati defectiunile ce pot fi remediate eficient si calitativ solicitand servicii de reparatii la frigidere Gorenje.

In orice alte conditii in care aparatele frigorifice Gorenje nu performeaza asa cum este prevazut, nu ezitati sa ma contactati pentru un service frigidere Gorenje. Am materiale si echipamentele necesare, utilizez piese de schimb de calitate si ofer garantie pentru lucrarile realizate si componentele inlocuite.