Reparatii frigidere Bosch

    Ma numesc Adrian Opris sunt tehnician frigotehnist autorizat P.f.a. calificat postliceal in electronica si automatizari, certificat de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania in lucru cu agenti frigorifici. Ma ocup si cu reparatii frigidere Bosch in Bucuresti aflate in postgarantie la domiciliul clientilor. Ma puteti gasi la numarul de tel. 0737.444.337

Costul deplasarii da domiciliul dumneavoastra impreuna cu constatarea defectului este de 50 lei, zona de lucru fiind doar in Bucuresti in orice sector, pe baza unei prealabile programari.GALERIE LUCRARI REPARATII FRIGIDERE.

Despre frigiderele Bosch numai de bine.In comparatie cu alte marci din punctul meu de vedere au incercat sa pastreze o calitate buna constructiva si pe parte electronica si pe zona de circuit frigotehnic ca materiale folosite pentru conducte, inclusiv sistem degivrare. La partea de compresor pot spune ca la gama cea mai scazuta de pret am intalnit ca la marea majoritate a marcilor compresoare chinezesti dar, asta e economia de piata actuala.

Modelele cu racire statica si usa de congelator in partea superioara fie sunt comandate de o placa electronica in cazul sistemelor frigotehnice de racire tip „ no frost” sau, termostat electromagnetic in partea interioara a frigiderului la cele cu autodezghetare. La combine frigorifice sistemul de comanda este doar electronic indiferent de tipul sistemului de racire.

Reparatii frigidere Bosch pe care le execut:

  • Inlocuire senzori si sigurante de temperatura

  • Montaj, demontaj ventilatoare interne la nofrost

  • Verificare rezistente de degivrare

  • Incarcare agent refrigerant (freon)

  • Reparatii modul electronic

  • Inlocuire electrocompresor (motor)

 

La toate lucrarile executate de service frigidere Bosch se ofera garantie in urma reparatiei.

Referitor la nivelul de consum energetic este deja o prioritate pentru noi toti, prin urmare alegeti valori cat mai bune pentru acesta pe care le veti regasi pe etichetele energetice ale fiecarui produs. Stabiliti din timp locul pe care il va ocupa aparatul pentru a nu fi nevoiti sa-l mutati la scurta vreme dupa ce a fost instalat. Verificati ca acest loc sa fie cat mai departe de radiatia solara directa indiferent de anotimp si de toate sursele care produc caldura in spatiul apropiat lui. In timpul iernii nu lasati camera complet neincalzita incat aparatul sa functioneze la mai putin de 7 grade Celsius in camera. Priza pentru conectare este indicat sa fie una cu impamantare iar frigiderul Beko sa fie singurul consumator pe acea priza.

 

Oricand aveti vreo indoiala ca aparatul nu lucreaza corect ma puteti intreba, sau ma puteti solicita pentru reparatii frigidere Bosch Bucuresti, atunci cand acest lucru este evident. Am sa incerc sa va ajut si in general am la indemana aparatura, piese si materiale consumabile de calitate pentru a remedia cat mai curand aceasta situatie.

Reparatii frigidereReparatii frigidere Hotpoint AristonService frigidere SamsungReparatii frigidere no frostReparatii frigidere BucurestiReparare frigider WhirlpoolReparatii frigidere IndesitReparatii frigidere BekoReparatii frigidere ArcticService frigidere BoschReparatii frigidere BekoReparatii frigidere Electrolux