Reparatii frigidere Arctic Bucuresti

   Frigotehnist autorizat P.F.A. si certificat  de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania ofer servicii de reparatii frigidere Arctic si combine frigorifice la domiciliu in post garantie.

Inlocuiesc compresoare, schimb senzori, termostate, rezistente degivrare, vaporizatoare, relee, ventilatoare si alte componente cu garantie.Daca este necesat fac si incarcari cu freon ecologic.DIVERSE POZE LUCRARI DE REPARATII LA FRIGIDER.

Deplasarea si constatrea la domiciliu este 30 ron.Pentru preturi orientative vizualizati prima pagina a site-ului.

Specializarea pe care o am in acest domeniu si experienta acumulata in reparatii frigidere Arctic Bucuresti ca frigotehnist autorizat, ma indreptateste sa am deja o imagina clara pentru tot ceea ce inseamna punere in functiune, intretinere si practici de utilizare pentru toata aparatura electrocasnica care se bazeaza pe tehnologii frigotehnice.

Gama de frigidere Arctic este atat de variata incat veti putea alege oricand un aparat care sa se adapteze cu toate cerintele pe care le aveti. De la pret, capacitate, pozitionare a frigiderului si congelatorului in carcasa unei combine frigorifice, modele tip vitrina frigorifica, lazi frigorifice, frigidere sau congelatoare independente, consum energetic, tip de refrigerare si dezghetare si multe altele. Iata ca suntem in fata unei adevarate provocari atunci cand alegem un frigider Arctic, insa fiecare va decice asa cum considera ca este potrivit pentru confortul personal.

Modelele cele mai des intalnite in gama Arctic sunt frigiderele si combinele frigorifice cu autodezghetare si racire statica sau ventilata.La combinele frigorifice exista varianta cu un singur compresor sau doua.Comenzile au la baza termostate elctromecanice sau modul electronic cu afisaj.Intrventiile cele mai des intalnite la aceste modele tin de pori in circuitul intern (vaporizator) care este ingropat in carcasa, total la frigiderele cu doua usi, sau partial,doar frigiderul, la combine.Alte defecte sunt legate de comenzile de pornire-oprire termostat, placa electronica sau, cele legate de electrocompresor.La combinele cu afisaj mai pot aparea probleme la senzori sau electrovalva.
Modele mai noi folosesc tehnologie no frost totala sau combinata. Defecte ce pot aparea tin de sistemul de degivrare ( rezistente, senzori, electrocompresor, siguranta termica sau ventilator).

Sfaturi practice întreținere frigidere Arctic

Am sa va arat in continuare cateva sfaturi practice care prin aplicarea lor initiala (dupa cumpararea aparatului) si mai apoi constanta (intretinere si folosire curenta) vor putea sa extinda intr-o maniera confortabila financiar si economic durata de utilizare a aparatului fara a apela la service frigidere Arctic.
Imediat dupa cumpararea unui frigider Arctic este bine sa aveti grija ca manipularea acestuia sa fie facuta atent pentru a evita deteriorarile mecanice asupra aparatului. Este indicat ca aparatul sa fie transportat in pozitie verticala, iar atunci cand nu este posibil pozitia sa fie cu usa in jos. Daca locul de instalare este deja definit verificati inca o data ca in apropierea lui sa nu exista surse de caldura persistente, directe sau indirecte (radiatie solara, aragaz, cuptor, radiator electric, caloriferul camerei), insa nici temperaturi mai mici de 7 grade in special atunci cand folositi aparate cu functie de autodezghetare.

Inainte de conectarea oricaror frigidere Arctic la reteaua de alimentare cu energie electrica verificati daca sursa de alimentare (priza) este in buna stare pentru utilizare. Evitati, atat cat este posibil, sa utilizati prelungitoare electrice cu mai multe pozitii in care sa aveti conectate si alte aparate electrice, sau electrocasnice. Verificati inainte de pornirea aparatului Arctic daca distanta in spatele acestuia fata de perete sau orice alta compartimentare interioara este de minim 10 cm. Aceasta distanta este bine sa fie cel putin asemanatoare si in partile laterale si cea superioara.

Motivul acestei pozitionari este in favoarea bunei functionari a oricarui aparat frigorific Arctic pentru a permite o ventilare suficienta a schimbatorului de caldura (gratarului) montat pe spatele acestuia. Acest radiator ajuta semnificativ la dispersia eficienta a caldurii datorate functionarii si contribuie la reducerea timpilor de functionare, uzurii si consumului inutil de energie electrica. Intretinerea prin curatare a acestei componente va avea ca efect evitarea unor reparatii frigidere Arctic nejustificate.

Chiar daca aceste conditii sunt indelinite nu porniti aparatul inainte ca acesta sa se fi adaptat la conditiile de temperatura din spatiul unde va functiona. Aceasta practica este mai cu seama  importanta in sezonul rece, cand temperaturile exteriore sunt mult mai scazute fata de cele din interior si apare fenomenul de condens pe toate componentele frigiderului in special pe cele electrice si electronice. O masura asemanatoare trebuie respectata atunci cand mutati frigiderul dintr-o locatie in alta in aceeasi cladire. Nu porniti aparatul mai devreme de 15 minute fie ca a functionat, sau nu, inainte mutarii. Aceasta masura este necesara pentru a lasa timp ca agentul frigorific sa se stabilizeze in instalatie.
In privinta masurilor de intretinere am sa va arat care sunt cele mai simple si eficiente proceduri pe care le puteti realiza fara efort, insa cu o repetitivitate care sa justifice aplicarea acestora. Curatarea frigiderelor Arctic in exterior si in interior se face prin spalare simpla cu o laveta obisnuita impregnata cu apa si putin detergent sau chiar sapun obisnuit. Stoarceti bine laveta si curatati toate partile aparatului, mai putin radiatorul din spate si compresorul aparatului. Este bine sa evitati atingerea compresorului si a conductelor frigorifice exterioare cu apa mai ales cand acestea sunt calde sau chiar fierbinti. Radiatorul se curata doar prin deprafurire si aspirare mecanica, insa cu multa atentie pentru a evita deteriorare acestuia.
La frigiderele Arctic cu dezghetare automanta va sfatuiesc ca la cel mult 3 luni de utilizare sa turnati in orificiul interior prin care se scurge apa dupa dezghetare, circa 50 ml de solutie preparata din apa si otet. Este cea mai recomandata metoda pentru prevenirea depunerilor de calcar si mucegai pe conducata de evacuare odata cu trecerea timpului. Inainte ca aceasta conducta sa se infunde mirosul din frigider va fi urat datorita dezvoltarii microorganismelor specifice mediului umed, ajungandu-se in final la infundarea evacuarii si necesitatea unei intreventii specializate de reparatii frigidere Arctic.

O alta masura preventiva in utilizarea tuturor tipurilor de frigidere Arctic este cea prin care setati in asemenea maniera temperatura care se va genera in frigider sau congelator la o valoare medie. Nu exagerati prin coborarea acestei temperaturi, ci mai degraba folosiri valori medii sau eco oferite de noile modele de frigidere Arctic.

Sunt disponibil in a va acorda consultanta in orice problema aveti in legatura cu figidere Arctic Luati de fiecare data in calcul ca observarea din timp a unui anomalii in functionarea normala a acestor aparate echivaleaza cu reducerea, uneori semnificativa, a costurile privind reparatia frigiderelor Arctic si scurtarea timpului pana la care veti putea utiliza din nou, in mod obisnuit, aparatul pe care il aveti in exploatare.

Deplasarea pe baza unei solicitari telefonice si constatarea defectului este 30 lei. Oferta de costuri pentru reparatii, o puteti consulta la pagina preturi.
Ma deplasez pentru repararea frigiderelor Arctic in Bucuresti.