Reparatii frigidere Ariston Bucuresti

   Servicii de reparatii frigidere Ariston Bucuresti la domiciliu in post garantie. Frigotehnist autorizat P.F.A. si certificat A.G.F.R. ofer diverse servicii de depanare la frigidere.GALERIE IMAGINI LUCRARI REPARATII FRIGIDERE

Disponibilitatea accesarii unei marci apreciate de frigidere cum este Ariston va este mai mult ca oricand la indemana acum prin varietatea de modele ce sunt listate online, sau ce pot fi regasite in magazinele specializate. Alegerea trebuie sa fie guvernata in primul rand de rolul pe care il va juca aparatul frigorific in mentinerea sigurantei alimentare din punct de vedere al pastrarii pe termen scurt si/sau pe termen lung prin congelarea alimentelor, in conditiile unei depozitari satisfacatoare. Gabaritul, nivelul de consum energetic, finisajul de culoare, tipul de refrigerare si alte caracteristici speciale raman la dispozitie atunci cand alegeti.

Varietatea constructiva este formata din combine frigorifice cu autodezghetare si nofrost inclusiv modele incorporabile si frigidere cu 2 usi cu afisaj electronic sistem no frost. Frigiderele Ariston fac parte in general din gama de varf, ele avand o fiabilitate ridicata.

Probleme frecvente frigidere Ariston

Reparatiile la frigidere Ariston pe care le-am constatat in decursul timpului se refera la:

  • Senzori si sigurante de temperatura
  • Ventilatoare interne la nofrost
  • Rezistente de degivrare
  • Pierderi de freon
  • Probleme modul electronic
  • Defectare electrocompresor

Deplasarea si constatarea defectului pe baza unei solicitari telefonice este 50 lei,dupa care se stabileste costul pentru reparatia frigiderului.Oferta de costuri pentru reparatii, o puteti consulta la pagina preturi.

Sfaturi de intretinere frigidere Ariston

In cazul unei relocari sau cumpararii aparatului nu il veti porni mai curand de 15 minute, chiar si atunci cand nu a functionat, pentru a lasa timp agentului frigorific sa isi egalizeze presiunile.
Asezarea pe pozitie a frigiderului se face respectand cerinte simple care trebuie sa il fereasca de radiatia solara, caldura inerenta din bucatarie, sau a altor surse de caldura din casa. Cu toate acestea pe timp de iarna va asigurati ca in camera respectiva temperatura nu va scadea sub 7 grade Celsius pentru a permite combinelor frigorifice sa porneasca la cele cu dezghetare automata.

Conectarea la sursa de tensiune se face cu prioritate la o priza cu impamantare si atat cat este posibil va fi separata de alti consumatori. Pornirea efectiva se face numai dupa ce aparatul s-a adaptat la nivelul de temperatura al camerei respective, in niciun caz inainte de o ora atunci cand a fost transportat la temperaturi scazute. Toate aparatele electrocasnice si electronice trebuie protejate impotriva efectului de condensare care se produce la diferentele de temperatura intre exterior si interior, ca atare si frigiderul Ariston merita sa beneficieze de acelasi tratament pentru a evita riscul unor defectiuni.

Daca aceste prevederi sunt indeplinite puteti pune in functiune aparatul prin setarea temperaturilor pentru ambele compartimente, cand este cazul. Este potrivit sa nu se exagereze cu setari apropiate de zero grade si mult sub -20 grade Celsius, ci mai de curand sa potriviti setarea la o valoare medie, sau in modul ECO sau CARE daca combina frigorifica Ariston detine aceasta functie. Este de la sine inteles ca prin aceasta nu fortati o functionare la parametri maximi si protejati toate componentele impotriva uzurii premature.
Pentru ca orice aparat frigorific este des utilizat aparitia murdariei la exterior si interior devine inevitabila. Considerati ca in functie de felul si ritmicitatea cu care il veti intretine va depinde in decursul anilor prezenta sa placuta in casa, dar si buna functionare. Pot sa consider ca la acest capitol al intretinerii se poate include si cum intelegeti sa depozitati alimentele in frigider si congelator si cat de mult incarcati aceste spatii.

Cautati sa protejati cu folie alimentara toate produsele pentru consum care sunt desfacute in special la modelele no frost. Folositi vase speciale cu capac pentru depozitare pentru limitarea raspandirii mirosurilor si pastrarea proaspata. Nu depozitati mai multe alimente decat perminte incarcarea rezonabila a unei combine frigorifice Ariston. In caz contrar accesul la acestea este dificil, usa ramane pentru mai mult timp deschisa, iar de aici consumul de electricitate si uzura fara sens a componentelor sunt prezente.
Curatarea o veti face numai cu solutie simpla din apa si sapun ori detergent, cu lavete curate si moi, iar uscarea se face cat mai repede imediat dupa spalare.

Asa cum puteti observa cele cateva idei pe care vi le-am aratat anterior sunt la indemana dumneavoastra, ramanand doar sa actionati in consecinta pentru ca beneficiile utilizarii oricaror aparate frigorifice Asiston sa fie complete si pe o durata care va depasi cu siguranta pe cea medie indicata de producator, evitand evenimente tehnice importante.

Sunt pregatit sa intervin in general la marea majoritate a defectiunilor pentru reparatii frigidere Ariston Bucuresti, care va include intotdeauna experienta pe care am acumulat-o in domeniu, precum si aparatura, piese necesare pentru inlocuire si materiale consumabile specifice In urma fiecarei lucrari de reparatie efectuate si numai veti primi garantie scrisa pentru reparatie si atunci cand este necesar pentru piesele ce au fost inlocuite.