Reparatii frigidere Whirlpool Bucuresti

   Servicii de reparatii frigidere Whirlpool Bucuresti la domiciliu in post garantie. Frigotehnist autorizat, calificat postliceal in electronica si automatizari si certificat de Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania, ofer diverse servicii de depanare la frigidere printre care:

Inlocuire compresoare, schimbare senzori, termostate, rezistente degivrare, vaporizatoare, relee, ventilatoare si alte componente cu garantie.Daca este necesar fac si incarcari cu freon ecologic.VEDETI POZE CU LUCRARI DE REPARATII FRIGIDERE.

Deplasarea si constatrea la domiciliu este 50 ron.

Posibilitatea instalarii de frigidere Whirlpool in spatii rezidentiale si chiar in cele care intra in zona serviciilor pentru populatie este acum posibila dintr-o gama mare de produse din care se poate alege. Definirea necesitatilor care se vor traduce prin folosirea confortabila de frigidere Whirlpool reprezinta punctul de plecare atunci cand doriti sa cumparati aceste produse electrocasnice. Verificarea caracteristicilor tehnice, de gabarit si utilizare trebuie sa devina o metoda obisnuita atunci cand faceti astfel de cumparaturi.
Pentru ca profesiunea mea este ancorata in imediata apropiere a modului de functionare a acestor produse si se refera si la reparatii frigidere Whirlpool, fiind acreditat ca frigotehnist autorizat, pot sa va impartasesc o serie de consideratii tehnice si practice in ceea ce privesc: modul in care cumparati, cum folositi si cum intretineti pe termen lung un aparat frigorific Whirlpool. Sunt permanent interesat de schimbarile tehnologice care apar in domeniul reparatiilor de frigidere Whirlpool pentru a putea sa va ajut atunci cand exista probleme in functionarea acestora.

Am sa va prezint in continuare care sunt criteriile pe care merita sa le aveti in vedere atunci cand achizitionati o combina frigorifica Whirlpool, sau in general aparate frigorifice ale acestei marci. Modelele constructive sunt frigiderele cu doua usi cu dezghetare automata, combinele frigorifice cu sistem de dezghetare automata cu unul sau doua compresoare cu comanda electromecanica sau cu modul electronic, combinele nofrost si mai exista o varianta de lux,side by side no frost.Alte criterii de care trebuie sa tineti cont sunt dimensiunea si compartimentarea.Verificati si daca adancimea este suficienta, in sensul de a lasa un spatiu de cel putin 10 cm din spatele aparatului si pana in perete. Este o conditie foarte importanta pentru nu risca supraincalzirea radiatorului care ajuta la eliminarea caldurii produsa in functionare.

Necesarul de volum pentru depozitarea alimentelor in frigider si/sau congelator il veti determina prin aprecierea cantitatii de hrana si lichide imbuteliate care sunt necesare pentru stocare intr-o perioada de timp, in functie de numarul de persoane care beneficiaza de acestea. Nici prea mult volum interior, insa nici prea putin, pentru ca diferentele pozitive ori negative la acest capitol se traduc prin consum inutil de electricitate si chiar o suma prea mare cheltuita pentru un aparat care nu va fi folosit la capacitatea obisnuita daca va fi prea mare.

Tehnologia de producere a racirii si a modului de dezghetare este un alt aspect pe care il puteti selecta. Sunt frigidere Whirlpool care produc gheata si dezghetarea se poate realiza manual, automat sau semiautomat, precum si modele care nu necesita dezghetare (no frost) care sunt dotate cu ventilatoare de aer rece. Daca intentionati sa reduceti cat mai mult consumul de electricitate va puteti indrepta spre un frigider Whirlpool care este marcat cu o clasa energetica superiora de tip A++ sau chiar A+++. Usile reversibile sunt prezente in dotarea standard a oricaror frigidere Whirlpool asa incat confortul utilizarii sa fie maxim.

Probleme frecvente frigidere Whirlpool

In cazul unui service frigidere Whirlpool cele mai des intalnite la defecte sunt:

  • Blocarea electrocompresorului,impuscarea bobinajului,pierderea compresiei;
  • Pierderile de agent frigorific;
  • Decalibrarea termostatului;
  • Stricarea ventilatorului intern la frigiderele no frost;
  • Defectarea modulului elctronic sau a senzorilor.

Fie ca aparatul este nou cumparat, sau oricand este necesara mutarea acestuia, trebuie sa aveti grija ca in timpul transportului pozitionarea sa fie verticala. Doar daca nu este posibil va fi culcat orizontal cu usile in partea de jos. Instalarea efectiva se face in spatii bine ventilate, departe de surse de caldura de orice fel si conectarea se realizeaza la prize cu impamantare care sunt perfect functionale. Nu lasati in functionare un frigider Whirlpool cu dezghetare automata intr-o camera unde temperatura ar putea scadea la mai putin de 7 grade Celsius.
Initierea primul ciclu de functionare se face doar daca aparatul s-a acomodat cu temperatura camerei in care l-ati instalat. In special iarna nu porniti imediat frigiderul dupa aducerea lui intr-un spatiu interior. Aparitia inevitabila a condensului pe componente poate produce din start o defectiune. Si atunci cand il veti muta dintr-o camera in alta, sau in alta cladire, lasati aparatul sa se adapteze circa 15 minute, chiar daca a functionat sau nu inainte de momentul mutarii. Este necesara o reechilibrare a agentului frigorific in instalatie.

In functie de locatie si caracteristicile climatice in timpul anului incercati sa mentineti o temperatura medie de racire si/sau congelare atunci cand setati aceste valori. Va propun sa folositi valori medii, cu alte cuvinte nu este bine sa se exagereze prin scaderea catre maximul pe care aparatul il poate realiza. Este o masura preventiva care concura la indepartarea eventualelor interventii pentru reparatii frigidere Whirlpool, dar si pentru extinderea timpului de utilizare medie pe care producatorul Whirlpool il declara.

Aveti asadar la indemana multiple posibilitati prin care va puteti bucura de beneficiile utilizarii oricarui model de frigider Whirlpool pentru durate mari de timp. Vigilenta in privinta unor nereguli de functionare este benefica, iar atunci cand aveti chiar si cea mai mica indoiala ma puteti contacta pentru a depista si realiza rapid reparatii frigidere Whirlpool.
Va pot asigura ca toate lucrarile de service si intretinere le asigur prin folosirea de piese, materiale si echipamente tehnice performante, iar in privinta garantiei pentru o reparatie aceasta este scrisa si valabila atat pentru manopera cat si pentru componentele care au fost inlocuite. O parte din oferta de preturi o gasiti pe pagina principala a site-ului.
Deplasarea si constatare la domiciliu in cazul unei solicitari este de 50 lei.

Reparatii frigidereReparatii frigidere Hotpoint AristonService frigidere SamsungReparatii frigidere no frostReparatii frigidere BucurestiReparare frigider WhirlpoolReparatii frigidere IndesitReparatii frigidere BekoReparatii frigidere ArcticService frigidere BoschReparatii frigidere BekoReparatii frigidere Electrolux