Reparatii frigidere Indesit Bucuresti

   Tehnician frigotehnist autorizat P.F.A. si A.G.F.R. ofer servicii de reparatii frigidere Indesit Bucuresti si combine frigorifice la domiciliu in post garantie.

Inlocuiesc compresoare, reparatii module electronice, schimb senzori, termostate, rezistente degivrare, vaporizatoare, relee, ventilatoare si alte componente cu garantie.Daca este necesat fac si incarcari cu freon ecologic.GALERIE IMAGINI LUCRARI REPARATII FRIGIDERE.

Deplasarea si constatrea la domiciliu este 50 ron.

Probleme frecvente frigidere Indesit

Competenta mea in domeniul frigotehnic ca frigotehnist autorizat imi permite sa fac o analiza asupra calitatii functionarii acestor aparate frigorifice prin prisma actiunilor de service pentru reparatii frigidere Indesit,prin care raspund la solicitarile pe care le primesc.

In decursul timpului am observat ca in marea lor majoritate defectiunile care apar si necesita service la frigidere Indesit sunt:

  • Defectarea modulului electronic;
  • Pierderi de agent frigorific;
  • Probleme la senzori degivrare;
  • Ardere rezistente degivrare vaporizator sau tavita scurgere;
  • Blocare ventilator;
  • Stricare termostat;

Iata de ce consider ca merita sa tineti cont de cateva practici de buna utilizare care nu va produc vreo pierdere de timp importanta sau costuri suplimentare pe care le-ati putea considera inoportune. Sunt sfaturi pe care le puteti bifa inca de la cumpararea si aducerea in locuinta a combinelor frigorifice Indesit, despre cum le veti pozitiona si intretine in timp si cum le veti utiliza incat functionarea lor sa fie extinsa pe termen indelungat chiar dincolo de specificatiile producatorului.

In privinta transportului indicatiile producatorului sunt clare. Solicitati direct sau transportati personal aparatul doar in pozitie verticala. Numai in cazuri aparte cand acest lucru nu este posibil il veti pozitiona cu usile in jos pentru a nu cauza deteriorari ale instalatiei frigorifice, radiatorului si compresorului care sunt pozitionate pe parte din spate. Sunt situatii cand aceste componente se pot fisura sau indoi si daca nu imediat, in scurt timp aveti nevoie de o intreventie pentru reparatii frigidere Indesit.

Oricare ar fi locatia in care veti aseza un frigider Indesit, cautati un spatiu care sa nu interactioneze direct cu radiatia soarelui sau vreo sursa de caldura. Opusul acestei situatii se refera la a nu lasa in special o combina frigorifica Indesit care dispune de functia de dezghetare automata intr-un spatiu unde temperatura tinde sa se apropie de 7 grade Celsius. Riscati in aceasta situatie aparatul sa nu-si manifeste corect functia si sa functioneze impropriu. Lasati un spatiu de cel putin 10 centimetri intre perete si spatele aparatului incat ventilarea naturala a caldurii degajate de radiator (gratarul negru din spatele aparatului) sa fie una foarte buna pentru racirea compresorului.

Verificati starea in care se afla priza unde veti conecta aparatul. Ar fi foarte bine ca aceasta sa fie cu impamantare si dedicata pentru acesta, fara a folosi prelungitoare in care sa conectati si alti consumatori. Dupa asezarea frigiderului il veti pune in functiune numai dupa ce s-a acomodat cum temperatura interioara. Nu riscati niciodata, in special iarna, sa porniti aparatul inainte de cel putin o ora de acomodare. Efectul de condens ce se produce devine cauza multor defectiuni care necesita interventie de tip service pentru reparatii combine frigorifice Indesit.

In utilizarea curenta stabiliti o temperatura in zona valorilor medii, sau foarte apropiate de acestea, atunci cand faceti aceste reglaje. Modurile ECO sunt cele mai profitabile din toate punctele de vedere si vor permite aparatului sa aiba cicluri de functionare si repaus rezonabile, uzura se va mentine in limite obisnuiti, alimentele vor fi bine refrigerate si congelate, iar consumul energetic asemanator cu cel prezentat in cartea tehnica.

Pentru intretinerea curenta a unui frigider Indesit nu sunt necesare interventii deosebite, cele clasice in privinta curatarii periodice si cele referitoare la nivelul de incarcare rezonabila cu alimente fiind suficiente. Spalarea aparatului frigorific se face cu un amestec simplu de apa si dertergent si se refera la curatarea exteriora a suprafetelor laterale, a garniturii usii, a rafturilor si sertarelor interioare. Uscati de fiecare data dupa ce spalati o portiune si aveti grija sa nu afectati prin presare conductele frigorifice din congelator, ventilatorul la aparatele no frost, becul interior sau indicatoarele electronice frontale. Spatele aparatului trebuie ingrijit cu atentie prin deprafuirea aripioarelor radiatorului, fara a utiliza apa. Se poate peria cu atentie cu ajutorul unei pensule si aspira in acelasi timp praful care rezulta. Un radiator curat face ca aparatul sa fie eficient, consumul energetic sa fie redus si indeparteaza posibilitatea defectarii compresorului situatie care va poate duce la costuri ridicate de reparare frigidere Indesit.

Prin cumulare si punerea in practica a acestor sfaturi atunci cand este necesar, aveti deschisa calea spre a primi tot setul de beneficii pe care aparatele frigorifice Indesit le ofera.

Prezenta mea cu interventii profesionale in domeniul de reparatii frigidere Indesit o puteti accesa oricand aveti un impas in functionarea acestora. Am sa incerc sa va ajut si ma voi baza la fiecare interventie pe experienta mea, ajutat fiind de materiale consumabile, piese si echipamente de lucru specializate. Dupa punerea in functiune a frigiderului reparat pentru proba de buna functionare, veti primi garantie pentru piesele pe care le-am inlocuit si lucrarea de reparatii frigidere Indesit. O parte din oferta de preturi o gasiti pe pagina principala a site-ului.Deplasarea in cazul unei solicitari la domiciliul si constatarea defectului este 30 lei.