Reparatii frigidere Beko Bucuresti

   Tehnician frigotehnist cu experienta Opris Adrian P.F.A. certificat  de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania, calificat postliceal in electronica si automatizari, ofer servicii de reparatii frigidere Beko Bucuresti inclusiv combine frigorifice la domiciliu in post garantie.

Inlocuiesc compresoare, schimb senzori, termostate, rezistente degivrare, vaporizatoare, relee, ventilatoare si alte componente cu garantie.Daca este necesar fac si incarcari cu freon ecologic.

Deplasarea si constatrea la domiciliu este 50 ron.POZE LUCRARI LA FRIGIDERE.

Valorea aparaturii electrocasnice pe care o cumparam pentru folosinta rezidentiala, poate fi accesata acum si prin performantele energetice si de folosinta indelungata pe care marca de frigidere Beko le propune. Gama sortimentala de frigidere si combine frigorifice cuprinde frigidere cu doua usi sau combine frigorifice cu dezghetare automata cu termostat electromecanic si cu unul si cu 2 compresoare sau cu afisaj electronic, electrovalva cu un compresor.

Probleme frecvente frigidere Beko

Cel de al doilea sistem de racire no frost propus de Beko este in varianta cu afisaj electronic cu doua usi sau combina.La acesta marca frigidere in timp pot aparea diverse defecte cum ar fi :

  • Apar pe display diverse erori si frigiderul nu mai raceste corespunzator.
  • Compresorul se aude functionand cateva secunde dupa care se va opri cateva minute.
  • Frigiderul va functiona dar nu va raci decat in congelator si insuficient in frigider.
  • Lumina in interiorul frigiderului va functiona dar compresorul nu.
  • Frigiderul functioneaza incontinu receste dar,nu se mai opreste.
  • In timpul functionarii se aud trosnete si fasaieli zgomotoase.
  • Se acumuleaza apa in compartimentul legume.
  • Observati ca la un moment dat frigiderul dezghetat tot,cu toate ca il auziti functionand.

In cazul in care constatati astfel de simptome ar fii indicat sa luati legatura cu o persoana autorizata care se ocupa de servicii de reparatii frigidere Beko sau alte marci si sa solicitati o vizita pentru o constatare sau eventuala reparatie.

Nivelul de consum este deja o prioritate pentru noi toti, prin urmare alegeti valori cat mai bune pentru acesta pe care le veti regasi pe etichetele energetice ale fiecarui produs. Stabiliti din timp locul pe care il va ocupa aparatul pentru a nu fi nevoiti sa-l mutati la scurta vreme dupa ce a fost instalat. Verificati ca acest loc sa fie cat mai departe de radiatia solara directa indiferent de anotimp si de toate sursele care produc caldura in spatiul apropiat lui. In timpul iernii nu lasati camera complet neincalzita incat aparatul sa functioneze la mai putin de 7 grade Celsius in camera. Priza pentru conectare este indicat sa fie una cu impamantare iar frigiderul Beko sa fie singurul consumator pe acea priza.

Pornirea oricarui aparat frigorific Beko se face doar dupa ce a trecut suficient timp pentru ca structura sa sa ajunga la aceeasi temperatura cu cea din camera.La o eventuala relocare a aparatului veti lasa un timp de minim 15 minute pentru reacomodarea sa fizica cu noua locatie, indiferent daca acesta era sau nu pus in functiune la momentul respectiv. Este o precautie tehnica care tine de egalizarea presiunii agentului frigorific in instalatie.

Nu actionati niciodata cu apa in zona radiatorului si compresorului, ci doar eliminati si aspirati daca se poate praful rezultat fara a presa in vreun fel instalatia respectiva. Daca condiderati necesar puteti sa ma solicitati in privinta intretinerii zonei radiatorului si a compresorului in cazul in care nu aveti suficienta abilitate pentru aceasta operatiune.

Pastrarea interiorului unui frigider Beko fara mirosuri deosebite o puteti face prin acoperirea sau infolirea alimentelor care considerati ca emana un miros specific si persistent, dar si printr-o actiune de intretinere curenta. La aparatele Beko cu dezghetare automata a frigiderului dupa fiecare 3 luni de utilizare preparati un amestec de 50 ml de apa si otet pe care il turnati cu grija prin orificiul conductei ce preia si elimina apa la dezghetare. Impiedicati in acest mod simplu aparitia sporilor de mucegai contribuind astfel si la mentinerea curata si neobturata a conductei, care in caz contrar s-ar infunda. Nu in ultimul rand alegeti sa utilizati frigiderul prin setarea unor temperaturi medii sau ECO. Este o masura de protectie a intregului aparat si fara indoiala tineti la distanta o solicitare prematura pentru servicii de reparatii frigidere Beko.

Fiecare dintre aceste sfaturi au ca scop mentinerea cu efort minim a bunei functionari a oricarui model de aparat frigorific Beko. Oricand aveti vreo indoiala ca aparatul nu lucreaza corect ma puteti intreba, sau ma puteti solicita pentru o service frigidere Beko Bucuresti, atunci cand acest lucru este evident. Am sa incerc sa va ajut si in general am la indemana aparatura, piese si materiale consumabile de calitate pentru a remedia cat mai curand aceasta situatie.

Reparatii frigidereReparatii frigidere Hotpoint AristonService frigidere SamsungReparatii frigidere no frostReparatii frigidere BucurestiReparare frigider WhirlpoolReparatii frigidere IndesitReparatii frigidere BekoReparatii frigidere ArcticService frigidere BoschReparatii frigidere BekoReparatii frigidere Electrolux