Reparatii frigidere Samsung Bucuresti

Tehnician frigotehnist calificat, persoana fizica autorizata Opris Adrian P.F.A. certificat A.G.F.R. asigur reparatii frigidere Samsung Bucuresti, la combine frigorifice cu dezghetare automata sau nofrost, la domiciliul clientului in Bucuresti.

Despre frigiderele si combinele frigorifice Samsung va pot spune ca in general folosesc ca sistem de racire tehnologia „no frost” care de multe ori este inteleasa gresit de unii utilatori ca fiind un sistem de racire folosind aer rece intradevar dar, care este generat de un sistem de racire clasic cu compresor ,schimbatoare de caldura interne si externe si agent refrigerant. In plus avand un sistem automat de degivrare a elementului de racire din congelator la sistemele „full no frost” intalnite la frigidere Samsung.

Tehnologia nou folosita la Samsung „inverter” asigura cu ajutorul unei placi electronice si un electrocompresor cu fregventa variabila, o putere de compresie care difera in functie de necesitatile de racire, rezultand si o economie de energie in utilizare precum si zgomot in functionare mai redus.

Diverse reparatii frigidere Samsung pe care le execut:

  • Inlocuire senzori degivrare si temperatura

  • Schimbare ventilator congelator

  • Inlocuire siguranta termofusibila

  • Incarcare agent refrigerant (freon)

  • Montare, demontare compresor (motor) doar nou, fara sistem inverter

Reparatiile se executa cu materiale si piese noi cu garantie.

Deplasarea si constatarea defectului pe baza unei solicitari telefonice este 30 lei,dupa care se stabileste costul pentru repararea frigiderului Samsung.Oferta de costuri pentru reparatii, o puteti consulta la pagina preturi.

Sfaturi de intretinere frigidere Samsung :

In cazul unei relocari sau cumpararii aparatului nu il veti porni mai curand de 15 minute, chiar si atunci cand nu a functionat, pentru a lasa timp agentului frigorific sa isi egalizeze presiunile.
Asezarea pe pozitie a frigiderului se face respectand cerinte simple care trebuie sa il fereasca de radiatia solara, caldura inerenta din bucatarie, sau a altor surse de caldura din casa.

Conectarea la sursa de tensiune se face cu prioritate la o priza cu impamantare si atat cat este posibil va fi separata de alti consumatori. Pornirea efectiva se face numai dupa ce aparatul s-a adaptat la nivelul de temperatura al camerei respective, in niciun caz inainte de o ora atunci cand a fost transportat la temperaturi scazute.

Toate aparatele electrocasnice si electronice trebuie protejate impotriva efectului de condensare care se produce la diferentele de temperatura intre exterior si interior, ca atare si frigiderul Samsung merita sa beneficieze de acelasi tratament pentru a evita riscul unor defectiuni.

Daca aceste prevederi sunt indeplinite puteti pune in functiune aparatul prin setarea temperaturilor pentru ambele compartimente, cand este cazul. Este potrivit sa nu se exagereze cu setari apropiate de zero grade si mult sub -20 grade in congelator. Este de la sine inteles ca prin aceasta nu fortati o functionare la parametri maximi si protejati toate componentele impotriva uzurii premature.
Pentru ca orice aparat frigorific este des utilizat aparitia murdariei la exterior si interior devine inevitabila. Considerati ca in functie de felul si ritmicitatea cu care il veti intretine va depinde in decursul anilor prezenta sa placuta in casa, dar si buna functionare. Pot sa consider ca la acest capitol al intretinerii se poate include si cum intelegeti sa depozitati alimentele in frigider si congelator si cat de mult incarcati aceste spatii.

Cautati sa protejati cu folie alimentara toate produsele pentru consum care sunt desfacute in special la modelele no frost. Folositi vase speciale cu capac pentru depozitare pentru limitarea raspandirii mirosurilor si pastrarea proaspata. Nu depozitati mai multe alimente decat perminte incarcarea rezonabila a unei combine frigorifice Samsung. In caz contrar accesul la acestea este dificil, usa ramane pentru mai mult timp deschisa, iar de aici consumul de electricitate si uzura fara sens a componentelor sunt prezente.
Curatarea o veti face numai cu solutie simpla din apa si sapun ori detergent, cu lavete curate si moi, iar uscarea se face cat mai repede imediat dupa spalare.

Asa cum puteti observa cele cateva idei pe care vi le-am aratat anterior sunt la indemana dumneavoastra, ramanand doar sa actionati in consecinta pentru ca beneficiile utilizarii sa fie complete si pe o durata care va asigura sa nu apelati foarte curand la un service frigidere Samsung.